تاریخچه اینورترهای omron
اینورترهای omron برای مهندسینی که در اتوماسیون صنعتی فعال هستند برند غریبی نیست،شرکت omron در ۷۰ سال گذشته یکی از کارخانجات پیشتاز در زمینه تولید محصولات اتوماسیون صنعتی پیشرفته بوده است انجام خدمات مهندسی توسط کارشناسان مجرب و متخصص این کمپانی از فعالییت های دیگر آنها می باشد و یکی از بزرگترین اجراکننده های فعالییت های اتوماسیون از طریق تکنولوژی های هوشمند با به کارگیری محصولات کامل و وسیعش می باشد محصولات کمپانی امرون به شرح زیر اینورتر ، کنترلر کننده ها ، hmi ها و… می باشد.
شرکت yaskawa نیز همچون شرکت omron همواره در زمینه تکنولوژی موتورهای الکتریکی و درایوها و همچنین محصولات کنترل اتوماسیون کارخانه جات،مکاترونیک و روباتها پیشتاز بوده و یکی از بزرگترین مجریان طرح های صنعتی می باشد.
قابلیت این شرکت در تولید محصولات با کارایی و قابلیت اعتماد بسیار بالا و مجتمع،آن را به یکی از بزرگترین و معروفترین شرکتهای در زمینه تجارت اینورتر و سروو درایوها تبدیل کرده است.البته نا گفته نماند که بیش از ۱۰ سال است که کمپانی امرون و یاسکاوا در بازار تولید محصولات ماشینهای اتوماسیون همکاری می نمایند.
از نظر شما چرا به اینورترهای omron نیازمندیم؟
دلایل فراوان و متعددی برای استفاده از اینورتر ها وجود دارد،در بعضی کاربردهای همچون ماشین های تولیدی اجرای فرایند بدون به کار بردن اینورتر میسر نمی باشد و در بعضی کاربردها نیز مانند پمپ های گریز از مرکز به کار گیری اینورتر نقش به سزایی در صرفه جویی انرژی دارد.به طور کلی اینورتر در موارد زیر به کار میرود:
- انجام تنظیمات مورد نیاز جهت سرعت یک فرایند
- انجام تنظیمات مورد نیاز جهت گشتاور یا فرایند
- صرفه جویی انرژی و افزایش بازده
کاربرد اصلی اینورترهای omron
اصلی ترین کاربرد اینورترهای AC ، کنترل سرعت موتور القایی AC می باشد

عملکرد اینورتر
درایو موتور درواقع یک تجهیزی می باشد که برق شهر را دریافت کرده و به ولتاژ DC تبدیل کرده و بعد طبق نیاز تبدیل به ولتاژ AC با قرکانس های متغییر میکند. که این عمل هم در بهینه سازی انرژی و هم در کاهش توان پس فاز کمک به سزایی میکند.
گاهها در خیلی از پروژه های صنعتی مشاهده شده است که به جای استفاده از درایو موتور از موتورهای دو سرعته استفاده می کنند،که این روش مزایا و معایب خودش را دارد.
مزایا موتورهای دو سرعته
- از اینورتر ارزانتر می باشد
- به راحتی نصب می شود
- نویز EMI بسیار کمتری دارد
معایب موتورهای دو سرعته
- جریان راه اندازی بسیار بالایی دارند در حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ درصد جریان نامی
- در هنگام شوع به کار و توقف،ضربه های شدیدی را وارد میکند
- کنترل فقط برای دو سرعت مشخص موجود است
- زمان زیادی را برای کاهش و تغییر سرعت نیاز دارند
جزوه آموزشی اینورترهای omron به زبان فارسی میباشد.
4 دیدگاه
محمد علم
سلام. بابت مطالب این سایت ممنوع و متشکرم. ان شا الله که همیشه به همین روال ادامه بدید.
خواستم بگم که در مورد کارکردن با هارت ۴۷۵ بصورت دقیق یک فایل فارسی بزارید ممنون میشم اگر کمک کنید. مرسی
میلاد موسوی
سلام با تشکر از شما
حتما در این موضوع و هارت ۴۷۵ سعی میشود مطلب تخصصی نگارش و قرار داده شود
محمد
عالی بود .ممنون
میلاد موسوی
سلام
موفق و پیروز باشید