اینورترهای زیمنس و لنزه
همه نفراتی که در این صنعت فعالیت دارند لااقل یکبار از نزدیک اینورترهای زیمنس و لنزه را مشاهده کرده و کاربرد اینورتر را می دانند.اینورترهای زیمنس و لنزه مدلهای متفاوتی دارند و در توان های مختلفی تولید می شوند ولی به صورت کلی کنترلر های آنها در همه توان ها یکسان بوده.این کنترلر دارای امکانات و اتصالات متفاوتی هستند و روشهای مختلفی برای شبکه آنها وجود دارد.
امروزه در دنياي اتوماسيون صنعتي ، با افزايش درصد اتوماسيون سالنهاي توليدي ، ديگر كنترل سيستم ها و ماشين آلات از طريق ترمينالهاي كنترلي تجهيزات ، با كابل كشي هاي فراوان ، كاهش يافته و تلاش بر ارسال فرامين كنترلي و دريافت مقادير فيدبك از طريق شبكه هاي صنعتي می باشد . در اين مقاله هدف نحوه كنترل اینورترهای زیمنس و Lenze از طريق شبكه Profibus-DP مي باشد .
در ابتدا اطلاعاتي راجع به اصول كنترل سيستمها از طريق Status Word و Control word ها در شبكه Profibus-DP داده شده و سپس به صورت مخصوص راجع به كنترل اينورتر هاي Lenze و Siemens از طريق شبكه Profibus-DP مطالب ارايه مي گردد.
ارتباط پروفیباس در اینورترهای زیمنس و لنزه
معمولا اکثر اینورتر های تولید شده برند های معتبر از یکی از شبکه های صنعتی پشتیبانی میکنند که توسط این شبکه های می توان اینورتر را به hmi ها، Plc ها و سیستم های کنترلر مختلفی متصل کرد و کنترل اینورتر را به دست بگیرند.
شبکه هایی که در این تجهیزات به کار گرفته میشود و پرکاربرد می باشد به شرح زیر میباشد :
- مدباس
- پروفیباس
- کن
- فیدباس
- هارت
- کنترل نت
- اترنت
از مزیت های شبکه های صنعتی میتوان به موارد ذیل اشاره کرد :
- کاهش سیم کشی
- دسترسی به تمام پارمترها
- بالا رفتن سرعت اجرای پروژه ها
- دسترسی به پارمترهای تعداد زیادی از اینورترها
- عیب یابی ساده و آسان
- کاهش هزینه های سیم کشی
2 دیدگاه
یاشار
سلام مهندس
این اینورترها که فرمودید، در مورد کدوم سری از اینورترهای زیمنس صدق می کنه؟
در ضمن ممنون از مطالبتون…
میلاد موسوی
سلام
در این مقاله درمورد اینورترهای سری میکرومستر از کمپانی زیمنس را مورد بررسی قرار داده اند