اتصال انکودرهای افزایشی به کنترلر
انکودرهای افزایشی تنهای یک مدل از انکودر ها بوده است ، تصور کنید که قصد راه اندازی یک پروژه اتوماسیون صنعتی را دارید که در آن نیاز به اندازه گیری سرعت،زاویه و موقعیت حرکت یک نوار نقاله،بازوی روباتهای صنعتی،موقعیت حرکت لیفتراک های صنعتی،ماشین های cnc ، آسانسورها، ماشین های بسته بندی،ماشین های چاپ و بی نهایت پروژه و نیاز های متفاوت در صنعت که در هرکدام استفاده های متفاوتی از انکودر می شود، انکودرهای افزایشی یکی از چند مدل انکودرهای موجود در صنعت می باشد که در این آموزش در مورد اتصال این نوع به کنترلر ها صحبت خواهیم کرد.
در مقاله قبلی در مورد انکودرها که با نام ” انکودر چیست و کاربرد آن در کجاست؟ ” در سایت نشر شد ، با انواع انکودرها به صورت کلی آشنا شدیم و کم و بیش آنها را شناختیم و دانستیم که دهها کمپانی مختلف در دنیا این قطعه بسیار حساس را با برندهای متفاوت تولید میکنند.حال موقع آن رسیده که برای پروژه خود بر طبق نیازمان انکودری مناسب انتخاب کنیم، باید به یک نکته در مرحله خرید انکودر توجه کرد و آن این است که انتخاب انکودری که خروجی آن با ورودی کنترلر تطابق داشته باشد.
خروجی های انکودرها
معمولا این تجهیزات با خروجی های مختلفی ساخته می شوند:
- TTL
- HTL
- Sin/Cos
- CANopen
- SSI
- Gray/binary
- EtherNet/IP
- PROFINET
- EtherCAT
- PROFIBUS
- DeviceNet
- Analog 4-20 mA
- Analog 0-10 V
مطمئنا تو ذهن همه ما درباره انکودرها سوالاتی ایجاد می شود که :
چگونه از انکودر در اتوماسیون صنعتی و دستگاههای مختلف استفاده کنیم؟
چگونه آن را به کنترلرهای متفاوت متصل کنیم؟
از کدام مدل از انکورها میتوانم در پروژه خودم استفاده کنم؟
چگونه انکودر را انتخاب کنم؟
و…
قبل از شروع به هر کاری ما در ابتدا باید خروجی های مختلف را بشناسیم تا بتوانیم بهترین راه حل برای اتصال آن به کنترلر را انتخاب نماییم.
انکودر با خروجی های افزایشی Incremental
انکودرهای افزایشی معمولا با خروجی های متفاوتی تولید میشود که ما سعی میکنیم آنها را به شما معرفی نماییم :
تک خروجی یا تک کانال : یک خروجی با تعداد پالس مشخص در یک دور با نام A که از این کانال فقط برای کاربردهای چرخش در یک جهت میتوان استفاده کرد و عمل شمارش و کنترل سرعت ساده انجام داد.
دوخروجی یا دو کانال : دو خروجی با تعداد پالس مشخص در یک دور با نام های A و B که سیگنال خروجی B با A 90 درجه اختلاف فاز دارد.توسط این دو سیگنال میتواند جهت چرخش را تشخیص داد.
سه خروجی یا سه کانال : یک خروجی با نام Z اضافه می شود که یک پالس در هر دور در خروجی ایجاد می کند.که ساده ترین روش برای اندازه گیری سرعت استفاده از این پالس می باشد.

پالس های خروجی انکودر
مهمترین مشخصه انکودرها تعداد پالس خروجی آنها می باشد،برای مثال اگر مشخص شود ۱۰۰۰ پالس ، به این معنی می باشد که در خروجی آن ۱۰۰۰ پالس به ازای یک دور چرخش دریافت می کنید. البته این تعداد پالسها در خروجی های A , B وجود دارد و در خروجی Z فقط یک پالس به ازای هر چرخش ایجاد می شود.
تشخیص جهت چرخش انکودر
جهت تشخیص جهت چرخش انکودر باید به پالس های خروجی سیگنال های A , B توجه کنید.

تشخیص جهت چرخش انکودر
مدارات راه انداز خروجی های انکودرها
در خروجی های انکدورها مدارات متفاوتی برای راه اندازی و درایو شدن آنها وجود دارد که معمول ترین آنها HTL ها و TTL ها هستند و این خروجی ها جای درایورهای قدیمی تر را گرفته اند مانند :
- Open Collector NPN
- Open Collector PNP
- Voltage Output
مدار راه انداز خروجی NPN Open-Collector :
این نوع خروجی ها در میکروکنترلرها،plc ها و مدارات الکترونیکی وجود دارند که در صورتی که فعال شود در پایه OUTPUT عمل current sinking اتفاق می افتد که به این معنا می باشد که جریان از مداری که به output متصل شده است کشیده و تامین می شود.

مدار راه انداز خروجی NPN Open-Collector
مدار راه انداز خروجی Pull-Up
این نوع مدارات درواقع همان مدار بالا می باشد که با توجه به نام آن توسط مقاومت های الکتریکی خروجی آن را به ولتاژ تغذیه داخلی متصل کرده اند که به اصطلاح به این عمل Pull-Up می گویند.معمولا از این نوع خروجی زمانی استفاده میشود که در ورودی شمارنده ها و plc از مدار Pull-Up استفاده نشده باشد.

مدار راه انداز خروجی Pull-Up
مدار راه انداز خروجی Push-Pull
به این مدار گاهی اوقات totem-pole گفته می شود که در واقع این خروجی این مدار ترکیب دو مدار pnp – npn ترانزیستوری بوده که خروجی آن به صورت sinking و sourcing می باشد.هنگامی که سیگنال خروجی در وضعیت Low باشد جریان به صورت sinking و زمانی که خروجی در وضعیت High باشد جریان به صورت sourcing میباشد.
این نوع خروجی در اروپا بسیار محبوب بوده و در آمریکا هم استفاده زیادی از آن می شود ولی مشکل اصل آن نویز پذیری آن می باشد.

مدار راه انداز خروجی Push-Pull
مدار راه انداز خروجی Differential Line Driver
این مدار الکتریکی که در خروجی انکودر ها استفاده بسیار زیادی از آن می شود اصلاح شده Push-Pull بوده که سیگنال معکوس هرکدام از خروجی ها هم ساخته می شود در این حالت به دلیل دیفرانسیلی بودن سیگنال مشکل اصلی مدار Push-Pull حل شده و در برابر نویز استقامت بیشتری دارد این خروجی به line Drive معروف بوده که مطالبت با استاندارد RS-422 دارد که سطح ولتاژ در آنها ۵ولت میباشد.

مدار راه انداز خروجی Differential Line Driver
مدار راه انداز خروجی HTL
این مدار در واقع همان مدار اصطلاح شده Push-Pull و یا totem-pole می باشد که در خروجی خود سطح سیگنالی برابر با ولتاژ تغذیه خود یا همان Vss در تصویر زیر دارد.که این ولتاژ از ۸ الی ۳۰ ولت نیز میتواند متغییر باشد.

مدار راه انداز خروجی HTL
مدار راه انداز خروجی TTL
این مدار در واقع همان Differential Line Driver بوده ،سطح ولتاژ خروجی ۵Vdc به صورت ثابت می باشد که این مقدار ولتاژ ارتباطی به ولتاژ تغذیه نداشته ،که به غیر از سیگنال های A – B – Z سیگنالهای معکوس آنها را در خروجی ایجاد میکند.
این مدار ۲ سطح ولتاژ برای تغذیه را میتواند پشتیبانی کند، ۴٫۷۵ تا ۵٫۵ ولت که در واقع می توان جایگزین مدار خروجی open collector شود و یا ولتاژ ۸ تا ۳۰ ولت
که سیگنال دیفرانسیلی خروجی آن کاملا با استاندارد RS-422 مطابقت دارد و همچنین کیفیت سیگنال خروجی آن در فرکانس های بالا بسیار قابل قبول بوده و نویز بر روی سیگنال خروجی تاثیری نداشته است.

مدار راه انداز خروجی TTL
اتصالات یک انکودر به شمارنده (counter)
برای موارد ساده و یا فعالیت هایی که زیاد از لحاظ تحلیل پیچیده نباشد میتوان از شمارنده های موجود در بازار استفاده کرد ما در این آموزش از مثالهای برند آتونیکس استفاده کرده ایم.

تصاویری از انکودرهای افزایشی برند آتونیکس
همانطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید متوجه این موضوع می شویم که انکودرها با مدلهای مختلفی از شفت ها ساخته می شوند و بنا بر نیاز ما در پروژه ها ، مدلهای مختلفی برای اتصال به قسمت مکانیکی را پشتیبانی می کند.
برای انتخاب انکودر مناسب باید بر اساس جدول محصولات برند آتونیکس عمل کنیم:

جدول انتخاب انکودرهای افزایشی اتونیکس
با توجه به جدول بالا ما میتوانیم بر حسب نیاز خودمان انکودر مناسب با آن را انتخاب و خریداری نماییم. قطر شف ، تعداد پالس خروجی ، تعداد خروجی ها ، نوع مدار راه انداز خروجی ، منبع تغذیه و نوع کابل از مواردی است که میتوان بسته به نیاز آنها را انتخاب کرد و کد محصول را بدست آورد.همان طور که مشاهده کردید مدار راه انداز خروجی قابل انتخاب می باشد و شما باید برحسب مدار ورودی شمارنده خودتان خروجی مناسب را انتخاب نمایید.
مدارات خروحی این سری از انکودرها
- مدار راه انداز Line Drive
- مدار راه انداز NPN Open collector
- مدار راه انداز Totem pole
- مدار راه انداز Voltage output
انتخاب مدل شمارنده
ما در این مثال فرض را برای این میگیریم که انکودر ما بر روی یک نوار نقاله نصب شده که با استفاده از انکودر ما باید طول محصولی که بر روی نوارنقاله میگذرد را اندازه گیری نماییم و فرمان به یک جک نیوماتیکی بدهد که محصول را برش دهد در واقع ما قصد دارید محصولمان را با اندازه های دلخواهمان برش دهیم.شمارنده ای که ما انتخاب کردیم مدل CT6S-2p می باشد.که به بررسی ورودی های این شمارنده میپردازید تا بتوانیم انکودر مناسب را انتخاب نماییم.
بررسی ورودی های شمارنده
این شمارنده در کاتالوگ آموزشی ذکر کرده که ورودی هایی مجاز هستند به شمارنده متصل شوند که به صورت Voltage input و no voltage input باشد و طریقه سیم بندی آن را هم به شرح زیر بیان کرده است.

پشتیبانی از ورودی no voltage

پشتیبانی از ورودی Voltage
با توجه به مدارات بالا ما فقط از انکورهایی که مدار راه انداز خروجی آنها Voltage output , NPN Open collector بوده میتوانیم استفاده کنیم که طریقه سیم کشی آن در بالا مشخص شده است.
این موضوع ادامه خواهد داشت موضوع بعدی (اتصال انکودرهای افزایشی به plc)
44 دیدگاه
سجاد
با سلام
خیلی ممنون از شما و سایت بسیار خوبتون،مطلاب سایتتون بسیار کاربردی است، خیلی خوب میشد اگه زودتر میتونستید مطلبی از اتصال انکودرهای افزایشی به plc رو سایتتون قرار بدید.
باتشکر
میلاد موسوی
سلام
امیدوارم حاتون خوب باشه،دوست گرامی تیم ما همیشه سعی میکند تا تمام موضوع ها رو پوشش دهد.
لذا سعی میشود این موضوع در دست اقدام قرار گیرد
Heidar
سلام
لطفا اگه از روش confog کردن و نرم افزار vibro control vc6000 شرکت b&k اطلاعت یا نرم افزار دارید بر روی سایت بزارید
با تشکر
میلاد موسوی
سلام دوست گرامی
با تیم علمی سایت مطرح میکنیم این موضوع را و در صورت امکان این موضوع را پیگیری میکنیم
با تشکر از شما
موفق و پیرو باشید
مجید
سلام برای اتصال یک انکودر به یک کارت DAQباید از ورودی های آنالوگ استفاده بشه یا ورودی های دیجیتال ؟؟
با تشکر
میلاد موسوی
سلام وقت بخیر
اگر انکودر شما از نوع افزایشی باشه خروجی از نوع دیجیتال هستش
مجید
بله انکودر ما افزایشی هستش
اگر دست متوجه شده باشم این طور که شما میفرمایید باید سیم های مربوط به فاز A و B را به ورودی های دیجیتال برد DAQ متصل کنیم ??
میلاد موسوی
بله دقیقا همینطوره
من نظرم این هست برای اینکه مطمئن بشید وارد گروه تلگراممون بشید و اونجا چک کنید همه چی رو
گروه تلگرام ابزاردقیق و اتوماسیون صنعتی
https://telegram.me/joinchat/BBV49DvAZlijXV1326nOKA
مجید
و مورد دیگه ای که خیلی ذهن بنده را مشغول کرده اینه که فاز Z به کدوم ورودی برد DAQباید متصل بشه البته بعضی برد ها وردوی هایی به نام Encoder input و counter را دارند اما برد ما تنها ورودی ها ی آنالوگ و دیجیتال را داره؟؟
میلاد موسوی
پایه z هم همانند a , b هستش
فقط تنها تفاوتش در اینه که Z فقط به ازای هر دور چرخش یک پالس میده
مجید
بنده یخرده کم در مورد مشکلم توضیح دادم مشکل بنده این هستش که سیمولینک نرم افزار متلب بلوکی به نام encoder input داره ولی برد DAQورودی به نام encoder input نداره وقتی سیم های مربوط به فاز A و B را به ورودی های دیجیتال بردمون متصل می کنیم و برنامه را RUN میکنیم ارور زیر به نمایش در میاد
the board has not any encoder input
اگر هم از بلوک Digital input استفاده کنیم تنها سیگنالی که میتونیم ازش توسط بلوک Scope دریافت کنیم سیگنال ثابت یک هستش و اصلا شبیه تابع پله ای که شما در بحث بالا پیرامونش توضیح دادید نیست میخواستم بپرسم باید از بردی استفاده کنیم که حتما جزء کانال های ورودیش کانالی به اسم encoder input وجود داشته باشه یا این که میشه از همین بلوک digital input استفاده کرد یا باید کار دیگه ای انجام بدم؟؟
میلاد موسوی
سلام
برای اینکه بهتر بتونم راهنمایی کنم،مدل دقیق انکوودر و کارت DAQ رو برام ارسال کنید که کاتالوگش رو مطالعه کنم.
مورد بعدی اینکه لطفا بفرمایید به چه صورت انکودر رو راه اندازی کردید؟
مجید
برد ما pci1710U هستش اما این برد در سیمولینک نر م افزار متلب قابل شناسایی نبودش اما من تونستم اونو به عنوان برد pci 1710 به سیمولینک معرفی کنم انکور ما هم E50S*-5000-3-T-24 هستش که همونطور که گفتم وقتی از بلوک encoder input در سیمولینک استفاده کردم ارور داد the board has not any ecoder inpt chanel و مجبور شدم از بلوک digital input سیمولینک استفاده کنم و وقتی برای این بلوک یک بلوک Scope برای نمایش سیگنال های خروجی انکودر قرار دادم تنها چیزی که در خروجی قابل مشاهده بود سیگنال ثابت یک بود برای اتصال انکودر به ترمینال برد مذکور هم سیم های سیاه و سفید که یکی فاز A ,و دیگری فاز B را داشت به ورودی یجتال ۱ و۲ ترمینال
مجید
برد متصل کردیم و سیم مربوط به ولتاژ را به یک وردوی آنالوگ متصل کردیم و برای این وروی آنالوگ از قسمت Source سیمولینک متلب یک ولتاژ ثابت پنج ولت تعریف کردیم و سیم مربوط به زمین را به ground همان ورودی آنالوگ متصل کردیم و سیم مربوط به فاز Z را به هیچ کجا متصل نکردیم چون چیزی که ما به اون احتیاج داشتیم زاویه بود وسیگنال Z در هر ۳۶۰ درجه چرخش شفت یک پالس میده که بدرد ما نمیخورد پس از Run کردن برنامه هر چقدر شفت انکودر را تغییر میدادیم که تغییری در سیگنال ثابت یک ایجاد شود اتفاقی نیفتاد و همان سیگنا در scopr نمایش داده میشد
مجید
ممنون میشم کمک کنید
میلاد موسوی
سلام
همه فعالیت هایی که دارید انجام میدید درسته. من نظرم اینه با ی اسکوپ تست کنید ببینید خروجی دارید از انکودر یا خیر
شک من فقط روی این هستش که انکودرتون تغذیه شده باشه
مجید
منظوررتون از تغذیه شدن انکودر چیه؟؟
بعد به نظر شما این که میخوایم یه انکودر را با بلوک digital input سیمولینک بخونیم اشکالی نداره؟؟
آخه وقتی توی نت سرچ میکنم چیزی که پیدا میکنم مربوط به خوندن انکودر با استفاده از بلوک encoder input سیمولینک هستش اما همونطور که گفتم وقتی از این بلوک استفاده کردم ارور داد : the board has not any encoder input chanelو من مجبور شدم از بلوک digital input استفاده کنم
میلاد موسوی
سلام
منظورم از تغذیه اینه که ولتاژی که به انکودر دادید مطمئن هستید که انکودرتون رو روشن کرده؟
اطلاعاتی در مورد بلوک هایی که می فرمایید ندارم.
شما در این مرحله فقط باید بتونید پالس خروجی انکودر رو بخونید.
مجید
کسی را نمیشناسید که بتونه توی نرم افزار متلب کمک کنه ؟؟که بتونم این کارو انجام بدم چون زیاد فرصت ندارم
مهرداد فتحعلی بیگی
سلام وقت بخیر
نه متاسفانه ما تو تیممون متخصص متلب نداریم
موفق باشید
مجید
اگر میشه در مورد این توضیح بدید که چطوری میشه از روی تفاوت سیگنال A , B جهت چرخش را مشخص کرد ؟؟و مورد بعدی اینکه این طور که من متوجه شدم محور افقی نمودار های A , B ,Z زمان هستند طول زمانی پله چقدر است یعنی فرض کنید الآن شفت انکودر ما ۳۶۰ درجه چرخیده چطور میشه و باید به جای سیگنال صفر سیگنال یک را نشون بده به مدت چند ثانیه این سیگنال یک میشه و مجدد صفر میشه همین سوال را در مورد سیگنال های A, B هم دارم ممنون میشم در صورت امکان پاسخ بهم بدید! برای سهولت در ارتباط این آدرس تلگرام من هستش ممنون میشم به تلگرام بنده پاسخ بدید که راحت تر باشید البته در صورت امکان
باتشکر
میلاد موسوی
سلام
شما اصلا نیازی به چک کردن محور زمان ندارید،چون محور زمان تو سرعت های مختلف متغییر هستش، شما برای جهت حرکت باید پالس های A , B رو بخونید.
و میزان سرعت رو از شمارش پالس Z میتونید اندازه گیری کنید.
البته من ساده ترین راه رو عرض کردم
همین مطلب را ویرایش کردم و نمودار پالسهای A , B و تشخیص جهت چرخش رو قرار دادم.
لطفا مطالعه کنید
مجید
با سلام مجدد
بحثی که اضافه کردید خیلی خوب و بدردم خورد؟
اون موضوعی هم که قبلا پرسیده بودم((سیگنال ثابت یک))این مشکل فکر میکنم به خاطر این باشه که انکودر ما تغذیه نمیشه چون انکودر ما E50S*-5000-3-T-24 هستش فکر کنم توی کاتالوک من اشتباهی ولتاژ پنج ولت را برای power supply خونده بودم و به قول شما انکودر درست تغذیه نمیشه اما توی نمونه کاتالوگی که توی این مبحث شما گذاشتید و مشابه کاتالوگ ماست برای عدد ۲۴ ولتاژ ۱۲تا ۲۴ معرفی شده این یعنی ولتاژی بین این !!
اما سوال دیگه این که همونطور که میدونید انکودر ما ۱۰۰۰ پالسه هستش که یعنی سیگنال های A , B به ازای هر ۳۶۰ درجه ۱۰۰۰ پالس در خروجی تولید میکنه حالا اگر من یه درجه شفت انکودرو بچرخونم اونوقت چی ؟؟ کلا سوالم اینه چطوری از روی شمارش تعدادپالس انکودر میشه زاویه را بدست اورد؟؟
میلاد موسوی
سلام
در مورد ولتاژ که تو کاتالوگ نوشته بین ۱۲ تا ۲۴ یعنی اینکه شما ۱۲ ولت هم بدی کار میکنه و مشکلی براش پیش نمیاد
در مورد زاویه و پالسها:
وقتی انکودر شما ۱۰۰۰ پالس هست برای مثال یعنی به ازای ۳۶۰ درجه ۱۰۰۰ پالس و به طور دقیق یعنی هر پالس ۰٫۳۶ درجه و به طور تقریبی هر ۳ پالس یعنی ۱٫۰۳ درجه.
امیدوارم این موضوع را به درستی توضیح داده باشم
سارا
سلام ممنون از بحث مفیدوتون.میشه یه توضیح بدین از روی سیگنال z چطور میشه سرعت رو به دست آورد؟
میلاد موسوی
سلام
پالس Z در انکودرها معمولا زمانی که انکودر یک دور کامل بزنه ایجاد میشه.با شمارش پالس z شما میتونی با یک محاسبه کوچک میزان چرخش آن در ثانیه و دقیقه را به سرعت چرخش موتور تبدیل کنید
سارا
ممنون .من همون رابطه رو میخام.گشتم توی نت ولی یه سری رابطه پیدا کردم نمیدونم از کدوم باید استفاده کنم.و اینکه میگین در ثانیه و دقیقه این زمانو خودمون توی برنامه اعمال می کنیم؟
میلاد موسوی
سلام
رابطه خاصی نداره شما میتونید به این روش عمل کنید:
وقتی اولین پالس رو از پایه های Z و یا A , B دریافت کردید میتونید یک تایمر ۱ ثانیه رو فعال کنید و پس از پایان تایمر تعداد پالس های به دست اومده رو تو فرمولی قرار بدید که میزان RPM را محاسبه میکنید.
هر RPM یعنی اینکه ی دور چرخیدن انکودر در دقیقه
سارا
خیلی ممنون از توضیحاتتون.یه سوال دیگه اینکه من میخام برای جهت باد یه انکدر به کار ببرم.جهت ساعتگرد وپادساعتگرد رو میتونم تشخیص بدم.ولی اینکه یه نقطه صفر مشخص کنم مثلا به عنوان شمال که هر بار از این نقطه گذشت جهت مشخص بشه رو نمیتونم مشخص کنم.میشه راهنمایی کنین؟
میلاد موسوی
سلام
یکی از مشکلاتی که انکودر ها افزایشی دارند همین موضوع هستش که شما از وضعیت فعلی انکودر اطلاعی ندارید.
برای همین باید یک نقطه را در ابتدا به عنوان نقطه صفر تعریف کنید.
تو ماشین های CNC هم به همین صورت هستش. که در هنگام روشن شدن نقطه صفر را مشخص میکنند.
امیدوارم جواب سوال شمارو داده باشم.
مجید
سلام مجدد مهندس موسوی
مطالب بسیار مفیدی تا اینجا در اختیار بنده گذاشتید ممنون بنده این هقته سیم های مربوط به ولتاژ و زمین انکودرمو به یه پاور کامپیوتر وصل کردم چون همونطور که گفتم ولتاژ پنج ولت نتونست انکودرو تغذیه کنه واسه همین سیم های مربوط به ولتاژ دوازده ولت پاور کامپیوتر را به سیم های ولتاژ انکودر وصل کردم اما این دفعه سیگنال A ثابت یک بود و سیگنال B ثابت صفر بود میخواستم بپرسم ممکنه پاور نتونسته باشه دقیقا ولتاژ ثابت ۱۲ ولت را ایجاد کرده باشه و انکودر بازهم تغدیه نشده باشه؟؟
میلاد موسوی
مهندس سلام
فکر میکنم انکودرتون به مشکل خورده.
مجید
یعنی چی؟؟یعنی خراب شده
میلاد موسوی
من اینطوری فک میکنم. با نمایندگی و یا گارانتی انکودرتون صحبت کنید شاید براتون تست رایگان کردند
مجید
گارانتیش که تموم شده روشی واسه تستش سراغ ندارید؟؟
میلاد موسوی
سلام وقت بخیر
برای تست که روش های ابتداییش همونی بود که خدمتتون عرض کردم
ولی معمولا شرکت ها مدارتستر آماده دارند – به اون وصل میکنند
سارا
سلام و خسته نباشید
انکودر من مدل E50SB-2500-6-L-5 هست و خوروجی LINE DRVER .میخاستم ببینم چطوری باید راه اندازیش کنم؟
میلاد موسوی
سلام
به چه دستگاهی قصد دارید متصل کنید؟؟؟
خروجی این انکودر ۵ ولت هستش و فقط به تجهیزات و کنترلرهایی میتونید وصل کنید که ورودی ۵ ولت رو پشتیبانی کنند در غیر اینصورت باید از مبدل استفاده کنید
Hawbir
با سلام هنگامي كه در يك جهت اينورتر زمان بيشتري به موتور دستور چرخش بدهد مشكل از اينكدر است؟ايا در اينكودر چرخشي افزايشي چيزي ب عنوان كاليبره كردن وجود دارد ايا نقطه صفري هست؟
حامد
سلام.
ممنون از اطلاعات مفیدتون.
در مورد تعمیر انکودر ها اطلاعاتی دارید.؟
میلاد موسوی
سلام
نه متاسفانه ، انکودرهای عمومی که قیمت انچنانیی ندارند اما انکودرهای پالس بالا ویا خیلی خاص رو پیشنهاد میکنم با نمایندگی هاشون صحبت کنید شاید واحد تعمیرات داشته باشند
ناصر
سلام
میشه لطفا یک شماره تماس بگذارید.
متشکرم
ناصر
سلام
من نیاز به مشاوره برای تهیه شفت انکدر دارم
میشه لطفا یک شماره تماس بگذارید
میلاد موسوی
سلام وقت بخیر
متاسفانه ما اصلا زمان برای مکالمات تلفنی نداریم – پیشنهاد میکنم مشاوره رایگان از شرکت های فروش انکودر بگیرید